Головна » Файли |
Всього матеріалів в каталозі: 9 Показано матеріалів: 1-9 |
Участь в обласному конкурсі "Стежками історичної та культурної спадщини нашого регіону ". Тема роботи "Українські страви в поєднанні з лікарськими рослинами". Учасниця конкурсу Онойченко Анастасія , керівник роботи Залізняк А.В. |
Повторення і закріплення набутих знань по темі: ”Страви і гарніри з овочів”, виховання в учнів відповідальності, старанного відношення до приготування страв з овочів. |
Мета: повторення та закріплення набутих знань по темі «Страви з яєць та сиру» |
Перевірити знання і уміння учнів, набуті під час вивчення курсу „Кулінарія” |
Розроблена структура заняття, яка розкриває зв’язок засвоєного на теоретичних заняттях та опрацьованого самостійного матеріалу з виконанням практичної частини. Передбачено закріплення теоретичних знань із теми у формі логічного диктанту із самооцінкою відповідей, виконання практичних завдань. Актуальність вибраної теми полягає в тому, що салати, бутерброди займають важливе місце у харчуванні людини, завдяки наявності вітамінів, мінеральних речовин, доступності сировини. |
Збірник матеріалів для контролю знань учнів є частиною навчально-методичного комплекту з професії «Кухар». У збірнику наведено: запитання, тестові завдання, варіанти контрольних робіт, теми рефератів, зразк и білетів для проведення підсумкової атестації по професії «Кухар» та рекомендації до написання реферату , як способу контролю отриманих знань і вмінь учнів за обраною професією. |
Робочий зошит для учня по професії "Кухар" по темах: технологічні властивості борошна, технологія приготування вареників, технологія приготування налисників, технологія приготування млинців, технологія приготування оладок, технологія приготування галушок, технологія приготування пельменів, технологія приготування локшини домашньої, технологія приготування чебуреків. |
Учнівська робота на конкурс "Стежками історичної та культурної спадщини народу" на тему "Обрядовий хліб", керівником якої була викладач спецдисциплін Залізняк Анжела Вячеславівна. |
Дана розробка відкритого уроку допоможе молодим спеціалістам по професії "Кухар", провести заключний урок з предмету "Технологія приготування їжі". |