Головна » Файли

Всього матеріалів в каталозі: 9
Показано матеріалів: 1-9

Участь в обласному конкурсі "Стежками історичної та культурної спадщини нашого регіону ". Тема роботи "Українські страви в поєднанні з лікарськими рослинами". Учасниця конкурсу Онойченко Анастасія , керівник роботи Залізняк А.В.

Робота на конкурс | Переглядів: 491 | Завантажень: 41 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 04.03.2015 | Коментарі (0)

Повторення і закріплення набутих знань по темі: ”Страви і гарніри з овочів”, виховання в учнів відповідальності, старанного відношення до приготування страв з овочів.

Розробки уроків | Переглядів: 1642 | Завантажень: 160 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 02.02.2015 | Коментарі (0)

Мета: повторення та закріплення набутих знань по темі «Страви з яєць та сиру»

Розробки уроків | Переглядів: 760 | Завантажень: 116 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 02.02.2015 | Коментарі (0)

Перевірити знання і уміння учнів, набуті під час вивчення курсу „Кулінарія”

Розробки уроків | Переглядів: 544 | Завантажень: 89 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 02.02.2015 | Коментарі (0)

Розроблена структура заняття, яка розкриває зв’язок засвоєного на теоретичних заняттях та опрацьованого самостійного матеріалу з виконанням практичної частини. Передбачено закріплення теоретичних знань із теми у формі логічного диктанту із самооцінкою відповідей, виконання практичних завдань.

Актуальність вибраної теми полягає в тому, що салати, бутерброди займають важливе місце у харчуванні людини, завдяки наявності вітамінів, мінеральних речовин, доступності сировини.

Розробки уроків | Переглядів: 543 | Завантажень: 102 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 02.02.2015 | Коментарі (0)

Збірник  матеріалів для контролю  знань  учнів   є  частиною навчально-методичного комплекту з професії «Кухар».  У збірнику наведено:  запитання,  тестові завдання,  варіанти контрольних робіт, теми рефератів,  зразк и  білетів для проведення підсумкової атестації по професії «Кухар» та рекомендації до написання реферату , як способу контролю отриманих знань і вмінь учнів за обраною професією.

Розробки уроків | Переглядів: 5174 | Завантажень: 971 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 02.02.2015 | Коментарі (0)

Робочий зошит для учня по професії "Кухар" по темах: технологічні властивості борошна, технологія приготування вареників, технологія приготування налисників, технологія приготування млинців, технологія приготування оладок, технологія приготування галушок, технологія приготування пельменів, технологія приготування локшини домашньої, технологія приготування чебуреків.

Робочі зошити | Переглядів: 1577 | Завантажень: 165 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 02.02.2015 | Коментарі (0)

Учнівська робота на конкурс "Стежками історичної та культурної спадщини народу" на тему "Обрядовий хліб", керівником якої була викладач спецдисциплін Залізняк Анжела Вячеславівна.

Робота на конкурс | Переглядів: 443 | Завантажень: 0 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 02.02.2015 | Коментарі (0)

Дана розробка відкритого уроку допоможе молодим спеціалістам по професії "Кухар",  провести заключний урок з предмету "Технологія приготування їжі".

Розробки уроків | Переглядів: 1400 | Завантажень: 179 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 22.01.2015 | Коментарі (0)