Головна » Статті

Всього матеріалів в каталозі: 15
Показано матеріалів: 1-10
Сторінки: 1 2 »

     2 квітня 2015 викладачами та майстрами виробничого навчання харчового напрямку була відвідана виставка хлібопекарської та кондитерської індустрії 2015, в рамках виставки проходили конференції, майстер - класи.

Відвідування виставок | Переглядів: 342 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 07.04.2015 | Коментарі (0)

Згідно плану роботи методичної комісії харчового напрямку, рекомендацій ЧОНМЦ ПТО та  відзначення Міжнародного  дня кухарів у ДНЗ «ПТУ №31 смт Буків» відбувся «Тиждень кулінарного мистецтва", в якому взяли участь учні груп №4, №7, №8, №10, №12  професії «Кухар, пекар».
Тижні кулінарної майстерності | Переглядів: 761 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

6 листопала 2014 року відвідала «Міжнародний Експофорум ресторанного та готельного бізнесу та кейтерінгу», який  що року проходить у м. Києві.

вул. Салютна, 2-Б, м. Київ, 04111

Відвідування виставок | Переглядів: 363 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 02.12.2014 | Коментарі (0)

Відповідно до плану виховної роботи та Міжнародного дня кухарів та кулінарів 28 жовтня 2014 року в училищі був проведений виховний захід "Посвята в кухарята", організацію якого забезпечили класний керівник групи №10 (ІІІ-й курс, професія харчового напрямку) Залізняк А.В. та майстер виробничого навчання Солод О.Г.

 

Виховні години | Переглядів: 1465 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 28.10.2014 | Коментарі (0)

Свято квітів в навчальному закладі завершилося виховною годиною "Квітковий вернісаж" ,яку підготували учні ІІ курсу під керівництвом класного керівника Залізняк Анжели Вячеславівни. Конкурсна програма складалася із шести конкурсів.
Виховні години | Переглядів: 524 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 02.10.2013 | Коментарі (0)

5 березня 2013р. завершив роботу конкурс фахової майстерності з професії "Кухар ІІІ розряду". В конкурсі приймали участь бажаючі учні другого курсу (загальна кількість 12). Конкурс складався з двох етапів. Під час теоретичного туру учасники відповідали на тестові завдання на тему "Приготування налисників", а під час практичного туру - учні готували налисники з різною начинкою.

Конкурси фахової майстерності | Переглядів: 1139 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 05.03.2013 | Коментарі (0)

14 лютого відбулося засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання харчового напрямку (керівник Залізняк Анжела Вячеславівна),на якому проводився майстер-клас "Виготовлення хризантеми із атласних лєнт в техніці "цумами канзаш".Виготовлений матеріал  можна виклористовувати для декору столу під час сервіровки.Майстер-клас проводила випускниця училища, студентка Уманського педагогічного університету Савчишина Лілія
Відкриті заходи | Переглядів: 432 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 19.02.2013 | Коментарі (0)

Викладачі та майстри виробничого навчання харчового напрямку відвідали «Міжнародний Експофорум ресторанного та готельного бізнесу та кейтерінгу», який  що року проходить у м. Києві.

вул. Салютна, 2-Б, м. Київ, 04111

Відвідування виставок | Переглядів: 327 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 09.12.2012 | Коментарі (0)

13 листопада 2012 року відбулося засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання з професії "Пекар; кухар".

Повістка денна: 1.Обговорення уроку виробничого навчання на тему «Прості форми нарізки овочів», проведеного майстром виробничого навчання в учнів ІІ курсу групи №4. 2. «Кулінарні новини». Доповідь на тему «Інноваційна ідея для приготування тортів, мармеладу та його застосування».
Засідання методкомісії | Переглядів: 482 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 13.11.2012 | Коментарі (0)

21 лютого 2012 року відбулось засідання методичної комісії харчового напрямку. Одним із питань, що розглядались було проведення тренінгу серед майстрів виробничого навчання та викладачів спеціальних дисциплін по темі: «Формування та оздоблення пирогів», а саме  «Виготовлення муляжів із солоного тіста».
Відкриті заходи | Переглядів: 417 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 21.02.2012 | Коментарі (0)

1-10 11-15