| Головна » Файли » Розробки уроків |
| У категорії матеріалів: 6 Показано матеріалів: 1-6 |
Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам
|
Повторення і закріплення набутих знань по темі: ”Страви і гарніри з овочів”, виховання в учнів відповідальності, старанного відношення до приготування страв з овочів. |
|
Мета: повторення та закріплення набутих знань по темі «Страви з яєць та сиру» |
|
Перевірити знання і уміння учнів, набуті під час вивчення курсу „Кулінарія” |
|
Розроблена структура заняття, яка розкриває зв’язок засвоєного на теоретичних заняттях та опрацьованого самостійного матеріалу з виконанням практичної частини. Передбачено закріплення теоретичних знань із теми у формі логічного диктанту із самооцінкою відповідей, виконання практичних завдань. Актуальність вибраної теми полягає в тому, що салати, бутерброди займають важливе місце у харчуванні людини, завдяки наявності вітамінів, мінеральних речовин, доступності сировини. |
|
Збірник матеріалів для контролю знань учнів є частиною навчально-методичного комплекту з професії «Кухар». У збірнику наведено: запитання, тестові завдання, варіанти контрольних робіт, теми рефератів, зразк и білетів для проведення підсумкової атестації по професії «Кухар» та рекомендації до написання реферату , як способу контролю отриманих знань і вмінь учнів за обраною професією. |
|
Дана розробка відкритого уроку допоможе молодим спеціалістам по професії "Кухар", провести заключний урок з предмету "Технологія приготування їжі". |