Головна » Файли » Розробки уроків

У категорії матеріалів: 6
Показано матеріалів: 1-6

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам

Повторення і закріплення набутих знань по темі: ”Страви і гарніри з овочів”, виховання в учнів відповідальності, старанного відношення до приготування страв з овочів.

Розробки уроків | Переглядів: 1646 | Завантажень: 161 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 02.02.2015 | Коментарі (0)

Мета: повторення та закріплення набутих знань по темі «Страви з яєць та сиру»

Розробки уроків | Переглядів: 763 | Завантажень: 117 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 02.02.2015 | Коментарі (0)

Перевірити знання і уміння учнів, набуті під час вивчення курсу „Кулінарія”

Розробки уроків | Переглядів: 546 | Завантажень: 90 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 02.02.2015 | Коментарі (0)

Розроблена структура заняття, яка розкриває зв’язок засвоєного на теоретичних заняттях та опрацьованого самостійного матеріалу з виконанням практичної частини. Передбачено закріплення теоретичних знань із теми у формі логічного диктанту із самооцінкою відповідей, виконання практичних завдань.

Актуальність вибраної теми полягає в тому, що салати, бутерброди займають важливе місце у харчуванні людини, завдяки наявності вітамінів, мінеральних речовин, доступності сировини.

Розробки уроків | Переглядів: 546 | Завантажень: 103 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 02.02.2015 | Коментарі (0)

Збірник  матеріалів для контролю  знань  учнів   є  частиною навчально-методичного комплекту з професії «Кухар».  У збірнику наведено:  запитання,  тестові завдання,  варіанти контрольних робіт, теми рефератів,  зразк и  білетів для проведення підсумкової атестації по професії «Кухар» та рекомендації до написання реферату , як способу контролю отриманих знань і вмінь учнів за обраною професією.

Розробки уроків | Переглядів: 5180 | Завантажень: 971 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 02.02.2015 | Коментарі (0)

Дана розробка відкритого уроку допоможе молодим спеціалістам по професії "Кухар",  провести заключний урок з предмету "Технологія приготування їжі".

Розробки уроків | Переглядів: 1403 | Завантажень: 179 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 22.01.2015 | Коментарі (0)