Навчальний семінар для спеціалістів підприємств громадського харчування
|
3 березня був проведений навчальний семінар для спеціалістів підприємств громадського харчування з урахуванням сучасних вимог до організації роботи ресторанного бізнесу, обслуговування туристів та дотримання санітарного законодавства.
Такий захід організований на виконання доручення голови Черкаської обласної державної адміністрації за підсумками наради з питань організації роботи закладів громадського харчування з дотримання правил торгівлі, санітарних і технічних норм, стандартів якості продукції, цінової політики та заходів з забезпечення покращення якості обслуговування відвідувачів.

Цього дня проводився навчальний семінар «Використання у роботі закладів громадського харчування новітніх технологій, які базуються на матеріалах Міжнародного форуму ресторанно-готельного бізнесу та кейтерингу» (Залізняк А.В. та Залізняк А.Б.) та майстер-клас «Формування сучасних виробів із тіста та особливості в приготуванні» (Солод О.Г. та Лебідь О.М.), а також засідання круглого столу «Дотримання санітарного законодавства на підприємствах громадського харчування» (Ковтун М.П.).






|
|
| Категорія: Відкриті заходи | Додав: angela_zaliznyak (03.03.2011)
|
| Переглядів: 337
| Рейтинг: 0.0/0 |