Головна » Статті » Відкриті заходи

У категорії матеріалів: 7
Показано матеріалів: 1-7

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
14 лютого відбулося засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання харчового напрямку (керівник Залізняк Анжела Вячеславівна),на якому проводився майстер-клас "Виготовлення хризантеми із атласних лєнт в техніці "цумами канзаш".Виготовлений матеріал  можна виклористовувати для декору столу під час сервіровки.Майстер-клас проводила випускниця училища, студентка Уманського педагогічного університету Савчишина Лілія
Відкриті заходи | Переглядів: 433 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 19.02.2013 | Коментарі (0)

21 лютого 2012 року відбулось засідання методичної комісії харчового напрямку. Одним із питань, що розглядались було проведення тренінгу серед майстрів виробничого навчання та викладачів спеціальних дисциплін по темі: «Формування та оздоблення пирогів», а саме  «Виготовлення муляжів із солоного тіста».
Відкриті заходи | Переглядів: 417 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 21.02.2012 | Коментарі (0)

15-16 листопада  2011 року на базі державного навчального закладу «ПТУ №31 смт Буків», з метою упровадження проектної інноваційної діяльності відбувся навчальний семінар для педпрацівників професій харчового напрямку та ресторанної справи «Використання інтерактивних технологій на уроках спецдисциплін».
Відкриті заходи | Переглядів: 337 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 17.11.2011 | Коментарі (0)

3 березня був проведений навчальний семінар для спеціалістів підприємств громадського харчування з урахуванням сучасних вимог до організації роботи ресторанного бізнесу, обслуговування туристів та дотримання санітарного законодавства.
Відкриті заходи | Переглядів: 336 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 03.03.2011 | Коментарі (0)

22 лютого 2011 року ПТУ №38  м. Жашків відбулося засідання школи передового досвіду харчового напрямку, на якому був проведений семінар-практикум на тему “Ефективне впровадження у навчально-виробничий процес інноваційних виробничих технологій”
Відкриті заходи | Переглядів: 300 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 22.02.2011 | Коментарі (0)

11 березня 2010 року на базі професійно-технічного училища №31 пройшло засідання школи передового педагогічного досвіду викладачів та майстрів виробничого навчання харчового напрямку. На теоретичній частині семінару керівник цієї школи Залізняк А.В. презентувала досягнення власного педагогічного досвіду. Вона виступила з доповіддю про впроваджування нею інноваційних технологій у навчально-виховний процес, які позитивно впливають на освітній рівень та ефективність знань учнів.

 

Відкриті заходи | Переглядів: 264 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 11.03.2010 | Коментарі (0)

15 грудня 2009 року на базі професійно-технічного училища № 31 смт. Буків відбувся практикум з теми: «Методика розробки різнорівневих тестових завдань для тематичного оцінювання з професійної підготовки». В заході взяли участь 13 педагогічних працівників ПТНЗ області професій харчового напрямку та ресторанної справи.
 
Відкриті заходи | Переглядів: 364 | Додав: angela_zaliznyak | Дата: 17.12.2009 | Коментарі (0)