1.Обговорення уроку виробничого навчання на тему «Прості форми нарізки овочів», проведеного майстром виробничого навчання Школьним Сергієм Васильовичем в учнів ІІ курсу групи №4.
Відвідали урок викладачі спецдисциплін, майстри виробничого навчання та адміністрація училища.

2. «Кулінарні новини». Доповідь на тему «Інноваційна ідея для приготування тортів, мармеладу та його застосування».
Доповідач: майстер в/н Солод Ольга Георгіївна

3. Інформація про відвідування виставки ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу.
Доповідачі: майстри виробничого навчання Лебідь Ольга Миколаївна та Білик Ірина Дмитрівна

4. Обговорення і затвердження програми виробничої практики у групі № 12, професія «Кухар».
Доповідач: старший майстер Кец Юрій Володимирович.Засідання методичної комісії харчового напрямку